Lørdagskjappen 22.04.2006

                                                                                                                                                      Oppdatert: 23.04.2006

Resultater H21A
Strekktider H21A

Klubbresultater for Skien OK

Øyvind, Vegard og Torunn poserer villig i de nye flotte klubbdraktene til Skien OK.

Øverst: Vegard og Dag Steinar lader opp til løpet.
Nederst: Sesongpremieren på Lørdagskjappen satte denne helga deltakerrekord.


Den ordentlige sesongpremieren ble for min del innledet med Lørdagskjappen ved Våler Varde i Moss. Det var en spent stemning på samlingsplass med 5 Skiensløpere klare for tilnærmet snøfire Østfoldskoger. I bilen på vei ned fra Oslo hadde jeg også fått ladet opp stemningen med 2 sterke utfordrere i klasse H21A fra OSI. Det var artig å treffe igjen løperne fra Skien som jeg ikke har sett siden i fjor. Øyvind hadde en innbitt mine før start, siden han bare starta 2 min. bak meg. Jeg prøvde å slippe tankene på dette, og istedet konsentere meg om å finne 100 % flyt fra starten av dette løpet. På torsdag hadde jeg et elendig treningsløp på Bygdø, hvor o-teknikken overhodet ikke satt, så jeg var sugen på å finne flyten nå.

På vei til 1. post tok jeg det pent, tvinga meg til å se på kartet, sikret litt ekstra, fikk et overblikk over løypa og dundra rett i 1. posten. Det var en befriende følelse. Dette fortsatte jeg med til 2. og 3. post også. Resten av løpet bar stort sett preg av fin flyt, med unntak av et dårlig veivalg og litt ukonsentrert løping til 8. posten. Det var deilig å kjenne at man hadde full kontroll mot slutten av løpet. Som 3. startende i klassa var det selvsagt umulig å si hva dette ville holde til, men da jeg kom opp på lista lå jeg lenge på 1. plass. Regna med at noen ville løpe fortere, da tempoet i starten ikke var full fart.
Å bli nr. 3 var likevel et meget godt resultat synes jeg, og at jeg slo både Øyvind og Eldar fra OSI klart var en stor tilfredsstillelse. Deilig å endelig være igang igjen...
 
Resten av Skiensløperne var ikke like heldige i dag, men Dag Steinar fikk en hederlig 19. plass i H21E og Torunn ble nr. 9 i D21A. Det var bra plasseringer. Resultatene ser du oppe til venstre på sida.
 
 

 

Dag Steinar

Øivind

Arnfinn klar for innsats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Premiegutten

Teipgutten

Lederjenta

        
    Hjem

Til toppen

Webmaster: kjetil@elg-johansen.com